Acțiune de împădurire la Râciu Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

Acțiune de împădurire la Râciu

Mureș Runners și Primăria comunei Râciu au organizat sâmbătă, 3 aprilie, o acțiune de plantare de copaci în comuna mureșeană Râciu.

La plantarea de primăvară au participat zeci de personae, printer care și ultramaratonistul Tiberiu Ușeriu și Adrian Giurgiu, parlamentar USR PLUS de Mureș, membru în Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic a Camerei Deputaților.

Deputatul USR PLUS de Mureș este unul dintre susținătorii proiectului “Împădurim România”, anunțat de Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a precizat că ministerul pe care îl conduce vizează alocarea unui miliard de euro, din bani europeni, împăduririi.

“#ImpadurimRomania a început simbolic astăzi și mă bucur tare mult că s-a întâmplat la mine acasă. Prima pagină din această aventură care va schimba fața și plâmânii României se poate numi #ImpadurimMuresul. Vă îndemn pe toți să inițiați și să participați la orice eveniment dedicat plantărilor de copaci și extinderii spațiilor verzi”, a declarat, după eveniment, deputatul Adrian Giurgiu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE