Home / Invatamant / Parteneriat antidrog

Parteneriat antidrog

Distribuie

Conducerile Agenției Națională Antidrog prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Târgu Mureș și Inspectoratului Școlar Județean Mureș au definitivat şi semnat, în urmă cu câteva zile, un nou protocol de colaborare în vederea desfăşurării de activităţi în comun în domeniul reducerii cererii de droguri.

Protocolul a fost semnat la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș de către Ion Aleodor Roman, șeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Târgu Mureș, și prof. drd. Sabin Gavril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș.

”Prin încheierea protocolului urmează ca Agenția Națională Antidrog să desfăşoare activităţi de reducere a cererii de droguri în mediul şcolar (activităţi de prevenire a consumului de droguri şi activităţi de asistenţă integrată a consumatorilor), iar Inspectoratul Școlar Județean Mureș urmează să sprijine desfăşurarea activităţilor ce ţin de rolul Agenţiei de coordonator naţional al politicilor în domeniul prevenirii şi combaterii traficului și consumului ilicit de droguri și al asistenţei integrate a consumatorilor prin aceea că vor asigura sprijinul în desfăşurarea de către specialiştii Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureş a activităţilor specifice în mediul şcolar, vor desfăşura activităţi de prevenire a consumului de droguri prin intermediul cadrelor didactice în urma instruirii acestora de către specialiştii Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureş”, a transmis Ion Aleodor Roman.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Mara Togănel: ”A fi în slujba cetățenilor este cea mai onorantă misiune!”

Distribuie În rândurile următoare, vă invităm să lecturați un flash-interviu realizat cu Mara Togănel, prim-vicepreședinte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.