Home / Business / Programul de investiții pe anul 2021, în atenția acționarilor Gedeon Richter România

Programul de investiții pe anul 2021, în atenția acționarilor Gedeon Richter România

Consiliul de Administrație al Gedeon Richter România SA Târgu Mureș convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 19 mai 2021, ora 9.00, la sediul societății din Târgu Mureș, strada Cuza Vodă nr. 99-105.

Potrivit unui comunicat, ordinea de zi a adunării cuprinde aprobarea raportului Consiliului de Administrație privind activitatea economică pe anul 2020, aprobarea raportului auditorului privind activitatea financiară a societății pe anul 2020, aprobarea situațiilor fincnciare pe anul 2020, prelungirea mandatului auditorului financiar Deloitte Audit SRL pentru un an, până la 23 mai 2022, aprobarea proiectului de buget și a programului de investiții pentru anul 2021 și aprobarea politicilor contabile valabile de la data de 1 ianuarie 2021.

Informații suplimentare pot fi obținute începând cu data de 16 aprilie 2021, în fiecare zi lucrătoare, între orele 9.00 – 12.00, la numărul de telefon 0740-028.967 sau la adresa de e-mail valentina.santa@gedeon-richter.ro, persoană de contact jrs. Valentina Șanta.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă privind ȋnceperea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor” SC TRANSROAD GEZA SRL

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share