Home / Invatamant / Ziua Internațională a Cărților pentru Copii sărbătorită la Grădinița ”Licurici”

Ziua Internațională a Cărților pentru Copii sărbătorită la Grădinița ”Licurici”

Modalitatea prin care le putem insufla celor mici dragostea pentru cărți este timpul petrecut în universul minunat al cărților. Din păcate, nu toți copiii au această oportunitate de a se împrieteni cu cărțile, aceștia provenind din medii defavorizate.

Din dorința de a aduce un plus educației mureșene și de asemenea de a le oferi acestor copii bucuria descoperirii acestei lumi minunate a cărților, colectivul de educatoare al Grădiniței cu Program Prelungit ”Licurici” din Târgu Mureș, structură în cadrul Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș, coordonată de dir. prof. Ioan Cornel Popa, dir. adj Vincze Csilla și coordonatoarea grădiniței Anca Deteșan, au demarat acțiunea „Dăruiește o poveste!”. Părinții copiilor au avut un rol important deoarece prin intermediul copiilor au donat cărți pentru a sprijini această acțiune. Cărțile dăruite atât de părinți cât și de doamnele educatoare au fost donate Școlii Gimnaziale Băgaciu din județul Mureș, reprezentată de director prof. Melania Roman.

”Pentru a încununa această minunată zi, ne-au onorat cu prezența doamna inspector pentru educație timpurie, prof. Ramona Gros, și doamna inspector pentru educație Júlia Kovács, domniile lor bucurând sufletele micuților licurici cu poveștile citite. Cărțile au o importanță deosebită atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, cartea este o comoară neprețuită, un izvor de informații, cunoaștere și înțelepciune pentru suflet”, au transmis reprezentanții Grădiniței cu Program Prelungit ”Licurici” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La mulți ani, UAT!

În fiecare an, data de 9 aprilie reprezintă un motiv de sărbătoare pentru Universitatea de …