Ziua Internațională a Cărților pentru Copii sărbătorită la Grădinița ”Licurici” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 720 Vizualizări

Ziua Internațională a Cărților pentru Copii sărbătorită la Grădinița ”Licurici”

Modalitatea prin care le putem insufla celor mici dragostea pentru cărți este timpul petrecut în universul minunat al cărților. Din păcate, nu toți copiii au această oportunitate de a se împrieteni cu cărțile, aceștia provenind din medii defavorizate.

Din dorința de a aduce un plus educației mureșene și de asemenea de a le oferi acestor copii bucuria descoperirii acestei lumi minunate a cărților, colectivul de educatoare al Grădiniței cu Program Prelungit ”Licurici” din Târgu Mureș, structură în cadrul Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș, coordonată de dir. prof. Ioan Cornel Popa, dir. adj Vincze Csilla și coordonatoarea grădiniței Anca Deteșan, au demarat acțiunea „Dăruiește o poveste!”. Părinții copiilor au avut un rol important deoarece prin intermediul copiilor au donat cărți pentru a sprijini această acțiune. Cărțile dăruite atât de părinți cât și de doamnele educatoare au fost donate Școlii Gimnaziale Băgaciu din județul Mureș, reprezentată de director prof. Melania Roman.

”Pentru a încununa această minunată zi, ne-au onorat cu prezența doamna inspector pentru educație timpurie, prof. Ramona Gros, și doamna inspector pentru educație Júlia Kovács, domniile lor bucurând sufletele micuților licurici cu poveștile citite. Cărțile au o importanță deosebită atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, cartea este o comoară neprețuită, un izvor de informații, cunoaștere și înțelepciune pentru suflet”, au transmis reprezentanții Grădiniței cu Program Prelungit ”Licurici” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE