Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 737 Vizualizări

Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Printr-un comunicat de presă, reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au făcut cunoscut faptul că, în 5 aprilie 2021, cu ocazia aniversării a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române au fost înaintați în următorul grad, înainte de termen, un ofițer și cinci subofițeri.

„Aniversarea celor 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române a fost marcată și la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, unde, într-un cadru restrâns a avut loc ceremonialul militar de înaintare în gradul următor, înainte de termen, al unui ofițer și cinci subofițeri care s-au remarcat prin modul de îndeplinire al misiunilor şi atribuţiilor de serviciu”, se transmite prin sursa menționată.

Premii și pentru concursuri interne

Cu toate că oficializarea a fost ținută într-un cadru restrâns din cauza situației epidemiologice existente, în același cadru a avut loc și premierea câștigătorilor concursului militar aplicativ a aceleiași instituții.

„În același cadru restrâns, a avut loc și premierea câștigătorilor concursului militar aplicativ: „Cupa Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș” și câștigătorilor competițiilor interne organizate (șah și mini fotbal), cu respectarea normelor de protecție sanitară, cu ocazia acestei zile aniversare. Pentru fiecare jandarm, momentul aniversar este unul emoționant, al conştientizării valorilor Jandarmeriei, al importanței rolului pe care îl avem în societate, acela de garant al siguranţei publice. Astfel, mulțumim, pe această cale, fiecărui jandarm care își desfășoară activitățile, în misiunile sale, cu simț al datoriei și al devotamentului față de societate, în fiecare zi”, se specifică în aceeași sursă.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE