Home / Business / Se caută auditor financiar extern pentru Romcab SA Târgu Mureș

Se caută auditor financiar extern pentru Romcab SA Târgu Mureș

Distribuie

Administratorul judiciar al SC Romcab SA Târgu Mureș, RTZ & Partners SPRL Cluj Napoca, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 28 aprilie 2021, ora 12.00, la sediul Romcab SA din Târgu Mureș, strada Voinicenilor nr. 35, pentru toți acționarii înregistrați la data de referință 2 aprilie 2021.

Potrivit unui comunicat, ordinea de zi a Adunării Generale Ordinară a Acționarilor conține supunerea spre aprobare a raportului de gestiune pentru exercițiul financiar al anului 2020, înaintat și semnat de către administratorul special, prezentarea raportului auditorului financiar extern în legătură cu situațiile financiare aferente exercițiului financiar al anului 2020, aprobarea situațiilor financiare aferente exercițiului financiar 2020, înaintate și semnate de către administratorul special, selectarea unui auditor financiar extern pentru exercițiul financiar aferent anului 2021, ca urmare a expirării mandatului auditorului numit pentru exercițiul financiar aferent anului 2020, în vederea aprobării acestuia de către Comitetul Creditorilor și aprobarea datei de înregistrare prin care se identifică acționarii care urmează a beneficia de drepturi și asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării generale pentru 7 mai 2021.

Informații suplimentare despre organizarea Adunării Generale Ordinară a Acționarilor pot fi obținute atât la sediul SC Romcab SA Târgu Mureș, cât și la cel al administratorului judiciar din Cluj Napoca, Aleea Detunata nr. 4.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.