Home / Administratie / Târgu Mureș: Plăți online record pentru taxe și impozite în primele 3 luni din 2021

Târgu Mureș: Plăți online record pentru taxe și impozite în primele 3 luni din 2021

În primele trei luni ale anului 2021, plățile realizate de târgumureșeni reprezentând taxe și impozite prin intermediul aplicației ghiseul.ro se ridică la 8,4 milioane de lei, a anunțat marți, 6 aprilie, Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș.

”În tot anul precedent, plățile online s-au ridicat la 4,8 milioane de lei, numărul persoanelor plătitoare fiind mai mic. Potrivit datelor furnizate de Direcția Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș, din cele 56.638 de persoane fizice de la nivelul municipiului care au obligația de a plăti taxa specială de salubrizare, s-au conformat, inclusiv apelând la mijloacele online, 37.476, adică peste 66%. Numărul celor care au depus declarații referitoare la taxa specială de salubrizare este de peste 50.000 de persoane. Toate declarațiile primite, inclusiv online, au fost prelucrate”, a precizat Alexandru György, prin intermediul unei postări făcută pe pagina sa de Facebook.

Referindu-se la ”celelalte obligații”, viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș a arătat că ”datele pe primele 3 luni ale anului în curs sunt comparabile cu cele înregistrate în primele 6 luni din 2020”.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărmașu, un oraș în fază de „re-proiectare”

Putem presupune că a primi investitori într-o localitate care nu are pusă la punct infrastructura, …