Cea mai modernă platformă laser pentru operații refractive, în rețeaua de oftalmologie ”Dr. Holhoș” Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1120 Vizualizări

Cea mai modernă platformă laser pentru operații refractive, în rețeaua de oftalmologie ”Dr. Holhoș”

  • Platforma laser Zeiss VisuMax & Mel 90, disponibilă în rețeaua Dr. Holhoș.
  • Gamă completă de operații oftalmologice refractive laser, în clinicile Dr. Holhoș
  • Operația laser RelEx SMILE pentru eliminarea dioptriilor.
  • În premieră în Transilvania, operația laser Presbyond pentru presbiopie.

Platforma laser Zeiss VisuMax & Mel 90, disponibilă în rețeaua Dr. Holhoș, este o suită refractivă unică, formată din aparatul Zeiss VisuMax, laserul Excimer Zeiss Mel 90 și modulul Presbyond, capabilă să ofere totalitatea operațiilor laser de reducere a dioptriilor.

Prezentă în 4 județe din Transilvania cu 4 clinici de chirurgie și 12 cabinete de optică medicală, rețeaua Dr. Holhoș este întotdeauna la curent cu ultimele tehnologii, investind constant în aparatură și dotări.

Noua platformă Zeiss VisuMax & Mel 90 poate realiza operații laser pentru reducerea dioptriilor în câteva minute. O premieră pentru Transilvania, este operația laser Presbyond, singura intervenție laser din lume dedicată complet pacienților cu presbiopie, cu vârsta peste 40 ani. Este cel mai rapid și eficient tratament laser pentru pacienții cu acest diagnostic. Rețeaua Dr. Holhoș este singura din Transilvania și a doua din țară care oferă această operație pacienților.

Presbyond este cea mai complexă operație laser din sfera oftalmologică, necesitând 2 lasere – laser cu femtosecunde și laser Excimer customizat. Presbiopia apare odată cu înaintarea în vârstă, de obicei după 40 ani, și se manifestă prin vedere neclară în special la apropiere, deoarece cristalinul își pierde din elasticitate și totodată din puterea de acomodație. Presbyond presupune un tratament personalizat pentru fiecare ochi în parte, minim invaziv, prin care se modifică puterea de refracție a corneei diferențiat la cei doi ochi. Operația durează câteva minute și se face la ambii ochi în aceeași ședință, cu anestezie locală.

O altă operație laser extrem de solicitată de către pacienți este operația pentru reducerea dioptriilor cu tehnologia RelEx SMILE de la Zeiss. Aceasta, alături de operația prin tehnologia FemtoLASIK, sunt printre cele mai noi tipuri de operații refractive laser. Tehnologia RelEx SMILE este o tehnologie revoluționară, cu maximul de confort pentru pacient, care nu doare deloc și oferă rezultate imediate. Afecțiunile care își vor găsi rezolvare cu această nouă tehnologie sunt miopia și astigmatismul.

”Platforma Zeiss VisuMax & Mel 90 este o minune a performanței în oftalmologie, fiind realizată de firma germană Zeiss, lideri mondiali în echipamente oftalmologice. Colaborăm cu Zeiss încă de la început, și implementăm cele mai noi tehnologii în clinicile noastre. Cu această platformă realizăm toate tipurile de operații laser pentru reducerea dioptriilor – laser Excimer PRK, FemtoLASIK, RelEx SMILE și Presbyond. Noile tehnologii – Presbyond și RelEx SMILE – sunt tehnologii de ultimă generație, cu care se pot realiza intervenții laser complexe și cu rezultate extraordinare”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Clinicile Dr. Holhoș oferă soluții chirurgicale minim invazive și celor care suferă de cataractă, afecțiuni ale retinei, glaucom și alte afecțiuni oculare.

Medicul chirurg oftalmolog dr. Teodor Holhoș, alături de o echipă de medici specialiști, oferă pacienților toate serviciile de chirurgie, tratament și consultații oftalmologice de specialitate. Toate intervențiile chirurgicale sunt efectuate de către dr. Holhoș, medicul chirurg cu specializare multi-disciplinară în sfera oftalmologică, acoperind toată sfera de afecțiuni și intervenții, de la operații complexe de retină, operații de glaucom și până la operații de cataractă și operații refractive laser.

Recent extinsă și în Sibiu, rețeaua Dr. Holhoș oferă și tratamente și investigații complete – laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie și Plusoptix pentru copii. Lista completă de investigații și proceduri poate fi consultată pe www.drholhos.ro.

”Ne bucurăm că am reușit să ne atingem obiectivele și să deschidem o nouă clinică în Sibiu și un nou cabinet de optică medicală la Luduș, mai ales în această perioadă dificilă pe care cu toții o traversăm. Am făcut tot posibilul să aducem dotări ultraperformante aici, să oferim pacienților întreaga gamă de operații oftalmologice, pentru aproape toate afecțiunile oculare. Suntem mândri de ce am realizat până acum, și mulțumirea pacienților noștri ne face să ne depășim în fiecare zi”, a mai declarat dr. Teodor Holhoș.

Rețeaua Dr. Holhoș numără în prezent 4 clinici de specialitate în Alba Iulia, Turda și Mediaș, inclusiv cea nouă de la Sibiu și 12 cabinete de optică medicală, fiind prezentă în județele Alba, Cluj, Sibiu și Mureș.

Puteți afla mai multe informații la www.drholhos.ro.

____________________________________________________________________________

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Prima clinică Dr. Holhoș s-a deschis la Alba Iulia în anul 2011, proiectul fiind realizat cu capital privat integral. Dr. Teodor Holhoș a tratat peste 65.000 pacienți, realizând până în prezent câteva mii de operații prin care a redat vederea pacienților săi. Rețeaua Dr. Holhoș numără în prezent 4 clinici de specialitate în Alba Iulia, Turda, Mediaș și Sibiu și 12 cabinete de optică medicală, fiind prezentă în județele Alba, Cluj, Sibiu și Mureș.

Încă de la deschiderea primei clinici din Alba Iulia, dr. Teodor Holhoș și-a propus să ofere întotdeauna pacienților servicii medicale la standarde europene, alături de echipamente performante, pentru ca intervențiile și investigațiile să fie întotdeauna la cel mai înalt nivel de calitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE