Home / Administratie / Ambasadorul Republicii Belarus, mulțumiri către Ovidiu Georgescu

Ambasadorul Republicii Belarus, mulțumiri către Ovidiu Georgescu

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, a transmis marți, 6 aprilie, o scrisoare de mulțumire către Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, cu care s-a întâlnit cu ocazia unei vizite de lucru în județul Mureș.

”Stimate domnule vicepreședinte, permiteți-mi să vă mulțumesc pentru bun venitul cordial în județul vostru frumos precum și de a exprima cuvinte de sinceră recunoștință pentru discuții interesante și fructuoase pe care le-am avut cu dumneavoastră. Îmi confirm interesul de a dezvolta toate domeniile pe care le-am discutat cu dumneavoastră. Sunt disponibil pen tru orice alte inițiative cu privire la cooperarea regională, punerea în aplicare a proiectelor comune de cooperare, etc. Sperând la continuare cooperării fructuoase și reciproc avantajoase folosesc acest prilej pentru a vă reînnoi asigurările celei mai înalte considerații”, a transmis Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Exercițiu ISU în incinta Dafcochim

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a organizat și desfășurat miercuri, …