Home / Sport / Pas important spre turneul final

Pas important spre turneul final

Distribuie

Debut reușit al mureșenilor

Echipa de handbal juniori III LPS Târgu Mureș a debutat cu o victorie clară la turneul semifinal, grupa Valoare 1, desfășurat la Suceava. Tinerii handbaliști mureșeni pregătiți de Alina Muntean și Claudiu Cociș au învins în primul joc cu 48-30 formația CSM Bacău.

În partida cu echipa din Bacău LPS a aliniat formația:

Adrian Friciu, Cătălin Haidu – Alex Ilisei (14 goluri), Eduard Cojocaru (10), Bogdan Holircă (7), Andrei Hârșan (7), Orbán Robert (6), Răzvan Moldovan (4), Vass-Gáll Mario, Raul Șimon, Mátyás Denis, Kiss János.

În al doilea joc băieții de la LPS au întâlnit gazdele de la CSU din Suceava și vor încheia turneul duminică, în compania echipei locale LPS. Adversara din al doilea joc, CSU din Suceava (aceasta este denumirea oficială) ocupa prima poziție în clasament, cu victorii pe linie, la fel ca și formația mureșeană, astfel încât duelul dintre cele două putea fi considerat o adevărată finală în lupta pentru locurile care duc la turneul final.

Tinerii mureșeni au ratat startul întâlnirii și sucevenii s-au desprins decisiv din prima repriză. Partida s-a încheiat 42-27 în favoarea gazdelor, dar LPS își păstrează locul secund și șansele de calificare.

Golurile din a doua partidă au fost înscrise de următorii: Ilisei 11, Cojocaru și Orban câte 4, Hârșan și Moldovan câte 3, Holircă 2.

Așa cum era de așteptat, în jocul din ultima etapă, programată duminică, mureșenii nu au avut emoții în fața celor de la LPS Suceava. Victoria cu 36-28 a fost obținută prin golurile reușite de: Cojocaru 15, Ilisei 8, Orban, Holircă și Moldovan câte 4, Hârșan 1.

Înaintea ultimei faze va mai avea loc un turneu de trei etape, returul fazei a doua, unde vor întâlni aceleași trei adversare. Acest turneu va avea loc la jumătatea lunii mai, locația urmând a fi stabilită.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: CSM Târgu Mureș a învins din nou Oradea

Distribuie Echipa de baschet masculin – Liga I din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.