Misiunile jandarmilor mureșeni în primul trimestru din 2021 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Misiunile jandarmilor mureșeni în primul trimestru din 2021

În primul trimestru al anului 2021, un număr de 8.329 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au executat un 3.949 de misiuni pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în zona de responsabilitate a unității.

Potrivit informațiilor furnizate către Biroul de presă al instituției, în perioada raportată jandarmii mureșeni au desfășurat 131 de misiuni pentru asigurarea ordinii publice, iar pe linia menținerii ordinii publice s-au executat 3.300 de misiuni din care 1.132 au fost asigurate, de echipaje în zona instituțiilor de învățământ, piețe și târguri, iar 2.198 de misiuni au fost executate în echipaje mixte cu Poliția, atât în mediul urban cât și în mediul rural. S-a intervenit în 150 de situații, în urma solicitărilor prin apel la 112 sau prin dispecerat, pentru ajutorarea unor persoane aflate în pericol sau pentru restabilirea ordinii publice.

Pe lângă acțiunile enumerate anterior, sursele Jandarmeriei mureșene ne informează cu privire la misiunile de cooperare cu alte instituții. 

”Au fost executate 277 de misiuni în mare parte cu structuri de Poliție dar și cu autoritățile ce gestionează activitatea silvică sau piscicolă și au fost puse în aplicare un număr de 52 de mandate de aducere a unor persoane, în calitate de învinuit sau martor. Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au fost nevoiți să aplice, celor care au încălcat normele legale, un număr total de 537 de sancțiuni din care 384 au fost avertismente”, se menționează în comunicat.

Totodată, cetățenii sunt informați că „pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de Jandarmerie, atunci când situaţia o impune.”

Laura NICA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE