Târgumureșenii, invitați la igienizarea malului râului Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 509 Vizualizări

Târgumureșenii, invitați la igienizarea malului râului Mureș

Consiliul Județean Mureș se alătură unei acțiuni de strângere a deșeurilor, organizată de Radio Târgu Mureș, a anunțat vineri, 9 aprilie, Biroul de presă al instituției.

Potrivit sursei citate, Consiliul Județean Mureș va participa la evenimentul respectiv care va avea loc în data de 17 aprilie, cu un cort propriu și cu voluntari.

”În cortul amplasat sub podul Mureșul, lângă Piața de Vechituri, vor fi reprezentate și instituțiile subordonate participante, și anume Asociația Visit Mureș, ADI Ecolect, Salvamont-Salvaspeo Mureș. Anul acesta vom strânge deșeurile în mod selectiv: în sacii colorați vom strânge peturile, în cei negrii se vor strânge celelalte deșeuri. Îi rugăm pe această cale pe participanții care locuiesc în aproprierea cortului Consiliului Județean Mureș, să se adune acolo, iar după ce au primit sacii pentru deșeuri și mănușile de cauciuc, pot porni la curățenie. Sacii umpluți nu se adună într-un singur loc, ci se vor preda la punctul de colectare cel mai apropriat, de unde vor fi transportați”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Mureș.

Participanții la ațiune sut rugați să respecte dispozițiile de protecție sanitară aflate în vigoare, ca atare este obligatorie purtarea măștii și respectarea distanței prescrise de normele în vigoare.

Sandu TUDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE