Home / Mica publicitate / Sistare de apă

Sistare de apă

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere/extindere a sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile în data de 14.04.2021  între orele 08:00 – 20:00 (estimare), în următoarele zone:

Târgu Mureş – str. Voinicenilor nr. 89-274, Constantin Hagi Stoian, Mărului, Serafim Duicu (Calea Voiniceni), Viorelelor (Calea Voiniceni), Lalelelor (Calea Voiniceni), Garofiţei (Calea Voiniceni), Magnoliei (Calea Voiniceni), Nagy Szabo Ferencz, Prof. Dr. Grigore Ploieşteanu, Prof. Dr. Simion C. Mândrescu, Galfy Mihaly, Zeno Vancea, Ion Vlasiu, Pongracz Antal Sandor, Pomilor, Arinului;

Voiniceni – str. Principală nr. 1-17;

Bărdeşti.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.

Târgu Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sunny Plast SRL angajează personal în construcții

SC SUNNY PLAST SRL, cu sediul în Tg. Mureș, angajează personal pentru construcții. Se oferă …