ISU Mureș, 131 de intervenții în 72 de ore! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

ISU Mureș, 131 de intervenții în 72 de ore!

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș au remis un comunicat luni 12 aprilie, pe pagina oficială a instituției, în care se anunță că în zilele de final ale săptămânii, anume între 9-11 aprilie, pompierii mureșeni au participat la nu mai puțin de 131 de intervenții.

Dintre acestea, 117 au fost intervenții SMURD, la care se adaugă șase incendii, trei misiuni pirotehnice, o misiune de evacuare a apei, precum și patru alte situații de urgență.

„Incendii: incendiu produs la un garaj din municipiul Târgu Mureș, strada Lăcrămioarei, au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș; incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Frunzeni, au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin; patru incendii de vegetație uscată produse pe raza județului Mureș, în localitățile: Târgu Mureș și Reghin, au executat misiunea stingerii, pompierii militari din cadrul Detașamentelor Târgu Mureș și Reghin. Inundație: evacuarea apei de la subsolul unui bloc de locuințe din municipiul Sighișoara, strada Andrei Șaguna, au executat misiunea de extragere a apei pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Misiune pirotehnică: trei misiuni pirotehnice pe raza județului Mureș, au executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș. Alte intervenții: îndepărtarea unor bucăți de tencuială în pericol să cadă de pe un bloc de locuințe din municipiul Reghin, Bulevardul Unirii, au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Reamintim tuturor cetățenilor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență”, au precizat reprezentanții ISU „Horea” al județului Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE