Home / Administratie / Lucrări de plombare a străzilor în mai multe cartiere târgumureșene

Lucrări de plombare a străzilor în mai multe cartiere târgumureșene

Distribuie

Alex Gyorgy, viceprimar al municipiului Târgu Mureș, a anunțat marți, 13 aprilie, printr-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, că în această săptămână vor avea lucrări de plombări și reparații pe mai multe străzi din localitate. Pe aceeași cale, edilul îndeamnă la atenție sporită în aceste zone, dar și la înțelegere fașă de situație, în cazul în care lucrările ar crea aglomerație.

„Plombări și reparații de străzi pe mai multe tronsoane din oraș. Lucrătorii Administrației Domeniului Public desfășoară în această săptămână, pe timp de zi, lucrări de plombare și reparații străzi pe mai multe artere din municipiul Târgu Mureș. Luni, a fost pregătită pentru plombare și semnalizată corespunzător cu indicatoare de drum în lucru, respectiv balize de ocolire în vederea atenționării participanților la trafic zona strada Körösi Csoma Sandor – Trebely – Pădurii – Argeșului. Marți au debutat lucrările și în Aleea Carpați, pe tronsonul care începe de la stația BUS bloc nr. 51/ pod intersecție cu strada Zăgazului înspre strada Călărașilor și se continuă cu zona/ străzi adiacente străzii Aleea Carpați. Lucrări similare se efectuează și în cartierul 7 Noiembrie, de la intrarea în oraș spre Centru. Rugăm locuitorii din zonă și participanții la trafic să manifeste înțelegere față de situație și atenție sporită în zonele în care se efectuează aceste lucrări. Vă mulțumim”, a transmis Alex Gyorgy.

Alex PĂTRAȘCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință extraordinară ”de îndată” la Consiliul Județean Mureș

Distribuie                                          DISPOZIŢIA NR.102   din 28 martie 2024 privind convocarea, de îndată, a Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.