Home / Administratie / Proiectul bugetului, „dezbătut” la Luduș

Proiectul bugetului, „dezbătut” la Luduș

În conformitate cu prevederile legislației în vigoare, prezentarea bugetului pentru aprobarea Legislativului local este precedată de desfășurarea unei întâlniri cetățenești în care Executivul Primăriei orașului Luduș aștepta propuneri și sugestii venite din partea cetățenilor orașului, cei care sunt direct interesați de buna gospodărire a banului public.

Desfășurarea în anii trecuți a unor asemenea întâlniri a fost dezamăgitoare prin absența cetățenilor orașului. Și în acest an a fost la fel, sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, locul desfășurării acțiunii fiind aproape pustiu, prevederile regulilor de distanțare fizică în timp de pandemie, fiind respectate cu ușurință.

Principalele prevederi ale bugetului local pe anul 2021, au fost prezentate de șefa Biroului „Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș în fața unor oameni care au lucrat la buget: primarul Cristian Moldovan, viceprimarul Kis Istvan, secretarul general al orașului Eugenia Giurgea, administratorul public al orașului Marius Dudilă, șefilor de sectoare Dennis Bordan și Liviu Popa, consilierilor Liviu Botezan și Sebastian Căpușan, precum și celor șase consilieri locali Adrian Banea, Gelu Puia, Emil Stan, Ioan Călugăr, Ciprian Cipăian și Adrian Herepean.

În aceste condiții, dezbaterea publică privind Proiectul de buget pe anul 2021 s-a încheiat foarte repede, discuțiile comentariile și completările rămânând pentru ziua de 14 aprilie, atunci când în plenul Consiliului Local va fi prezentat in extenso Proiectul de buget pentru acest an.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Green Residence. Provocarea de a regăsi starea de bine, la bloc, în mediul urban

Trecut printr-un revigorant proces de rebranding, unul din cei mai importanți jucători de pe piața …