Proiectul bugetului, „dezbătut” la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Proiectul bugetului, „dezbătut” la Luduș

În conformitate cu prevederile legislației în vigoare, prezentarea bugetului pentru aprobarea Legislativului local este precedată de desfășurarea unei întâlniri cetățenești în care Executivul Primăriei orașului Luduș aștepta propuneri și sugestii venite din partea cetățenilor orașului, cei care sunt direct interesați de buna gospodărire a banului public.

Desfășurarea în anii trecuți a unor asemenea întâlniri a fost dezamăgitoare prin absența cetățenilor orașului. Și în acest an a fost la fel, sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, locul desfășurării acțiunii fiind aproape pustiu, prevederile regulilor de distanțare fizică în timp de pandemie, fiind respectate cu ușurință.

Principalele prevederi ale bugetului local pe anul 2021, au fost prezentate de șefa Biroului „Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș în fața unor oameni care au lucrat la buget: primarul Cristian Moldovan, viceprimarul Kis Istvan, secretarul general al orașului Eugenia Giurgea, administratorul public al orașului Marius Dudilă, șefilor de sectoare Dennis Bordan și Liviu Popa, consilierilor Liviu Botezan și Sebastian Căpușan, precum și celor șase consilieri locali Adrian Banea, Gelu Puia, Emil Stan, Ioan Călugăr, Ciprian Cipăian și Adrian Herepean.

În aceste condiții, dezbaterea publică privind Proiectul de buget pe anul 2021 s-a încheiat foarte repede, discuțiile comentariile și completările rămânând pentru ziua de 14 aprilie, atunci când în plenul Consiliului Local va fi prezentat in extenso Proiectul de buget pentru acest an.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE