Home / Mica publicitate / Anunț mediu

Anunț mediu

COMUNA SASCHIZ,  titular al proiectului „Refacere 0,05 kmmal pârâul Scroafei avariat”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentu Protecția Mediului Mureş, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Refacere 0,05 kmmal pârâul Scroafei avariat,” propus a fi amplasat în  comuna Saschiz, satul Saschiz, județul Mures.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare prin poștă: municipiul Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10 e.mail: office@apmms.anpm.ro sau fax: 0265/314985, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Granturi pentru capital de lucru acordat S.C. BIJOUX-TERNER S.R.L.

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share