Home / Mica publicitate / Anunț mediu

Anunț mediu

COMUNA SASCHIZ,  titular al proiectului „Refacere nr. poduri – 2 – Cloașterf”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentu Protecția Mediului Mureş, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Refacere nr. poduri – 2 – Cloașterf,” propus a fi amplasat în  comuna Saschiz, satul Cloașterf, județul Mures.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare prin poștă: municipiul Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10 e.mail: office@apmms.anpm.ro sau fax: 0265/314985, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Granturi pentru capital de lucru acordat S.C. BIJOUX-TERNER S.R.L.

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share