Părinte hirotesit de ÎPS Irineu Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2570 Vizualizări

Părinte hirotesit de ÎPS Irineu

Duminica a IV-a din Postul Sfintelor Paști a prilejuit un moment de bucurie pentru credincioșii ortodocși din parohia Bobohalma, protopopiatul Târnăveni. Ei l-au avut oaspete pe Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu care a oficiat Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare și a rostit cuvântul de învățătură în biserica „Sfânta Treime” din localitate.

„Răul pe care-l facem, Dumnezeu ni-l poate ierta, însă rămâne neiertat binele pe care-l puteam face, dar nu l-am făcut. Sfântul Apostol Iacob zice: «Cel ce știe să facă binele și nu-l face, păcat are». În jurul nostru este mult rău, poluare, foamete, schimbări climatice, conflicte de tot felul, epidemii și catastrofe naturale. Toate acestea degradează viața omenirii. Singurul remediu pentru vindecarea relelor de pe pământ este alipirea de Hristos Care zice: «Eu sunt păstorul cel bun. Eu am venit în lume ca oile Mele viață să aibă și din belșug s-o aibă»”, au fost cuvintele adresate credincioșilor de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu citat de www.reintregirea.ro.

La finalul slujbei, pentru activitatea pastoral-misionară și administrativ-gospodărească depusă în slujba Bisericii, părintele paroh Marius Filip a fost hirotesit iconom.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE