Home / Cultură / Expoziție de artă anatomică la Târgu Mureș

Expoziție de artă anatomică la Târgu Mureș

Liga Studenţilor din Târgu Mureş, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu Mureş, va organiza prima ediție a expoziției de artă anatomică. Expoziția se va desfășura în perioada 19-25 aprilie, iar lucrările vor fi expuse la Casa de Cultură a Studenţilor, după care pot fi admirate în perioada 26-30 aprilie la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș (holul Disciplinei de Anatomie).

,,Expoziția reprezintă un demers prin care se dorește susținerea preocupărilor artistice ale studenților. Se pot înscrie cu lucrări toți studenții UMFST, indiferent de programul de studii sau anul de studiu. Pe lângă expoziție, organizatorii vor premia lucrările cele mai deosebite. Fiecare lucrare va avea un cod unic și va putea fi votată de public. Vor exista trei premii și un premiu special pentru cea mai unică creație”, au transmis reprezentanții UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Studenții care doresc să participe cu operele personale sunt invitați să predea lucrările la sediul Ligii Studenților din Târgu Mureș, strada Nicolae Grigorescu 15, Căminul 2, până în data de 15 aprilie, de la orele 18.00 – 20.00. 

Laura NICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Vă e dor de ”Weekend”? 30 de imagini recente din complex!

Fiindcă ne aflăm în plin presezon estival vă propunem o vizită, prin intermediul unui set …