Home / Sanatate / Lista spitalelor din Mureș care asigură dializa pentru pacienți COVID-19 și suspecți de COVID-19

Lista spitalelor din Mureș care asigură dializa pentru pacienți COVID-19 și suspecți de COVID-19

Monitorul Oficial al României a publicat luni, 12 aprilie, un Ordin pentru modificarea anexei nr. 2 la Ordinul ministrului sănătății nr. 434/2021 privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea spitalelor și a unităților de dializă în contextul pandemiei de COVID-19 și a listei spitalelor și unităților de dializă care asigură asistența medicală pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID-19.

Potrivit sursei citate, lista conține și șapte spitale din județul Mureș, după cum urmează (cifra dintre paranteze reprezintă nivelul curent de competență): Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (I), Spitalul Clinic Județean Mureș (I), Spitalul Municipal Sighișoara (II), Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureș (II), Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin (II), Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni (III) și Spitalul Municipal ”Dr. Valeriu Russu” Luduș (III).

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou partid politic înființat în județul Mureș

Avocatul Sorin Sabău din municipiul Reghin anunţat, miercuri, înscrierea în registrul partidelor politice de la …