Home / Sanatate / Medicii din Mureș, convocați la Adunare

Medicii din Mureș, convocați la Adunare

Președintele Colegiului Medicilor din Județul Mureș, în conformitate cu dispozițiile articolului 80, alineatul 1, litera b, din Statutul Colegiului Medicilor din România, anunță convocarea Adunării Generale a Colegiului Medicilor din Județul Mureș în ședință ordinară pentru data de 18 aprilie 2021, ora 10.00.

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina web www.cmjm.ro, ședința va avea loc în Sala Festivă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș cu următoarea ordine de zi: Raportul anual de activitate al Colegiului Medicilor din Județul Mureș, pe anul 2020, Raportul Comisiei de Disciplină, pe anul 2020, Raportul cenzorului, Descărcarea de gestiune a Consiliului Colegiului Medicilor din Județul Mureș, pe anul 2020, Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli aferent anului 2021 și Diverse.

”În cazul în care la data de 18 aprilie 2021, ora 10.00, nu se va realiza qvorumul necesar de prezență, respectiv de două treimi din membrii aflați în evidența Colegiului Medicilor din Județul Mureș, se va organiza o nouă ședință, în data de 28 aprilie 2021, ora 14.00, în aceeași locație și cu aceeași ordine de zi”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La Mulți Ani, Liviu Pancu!

Zi specială miercuri, 5 mai, pentru îndrăgitul și apreciatul actor și regizor Liviu Pancu, fondatorul …