Home / Invatamant / Concurs cu teme financiare pentru profesori

Concurs cu teme financiare pentru profesori

Distribuie

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a transmis recent, pe pagina web a instituției, www.edums.ro, către toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Mureș, în atenția directorilor și a consilierilor educative, mai multe informații cu privire la concursul ”Fii ProFin!”.

„Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Institutul de Studii Financiare (ISF) derulează programul Start2Teach. Acest program este dedicat profesorilor din învățământul preuniversitar și are ca obiectiv furnizarea unui suport pentru cadrele didactice care predau noțiuni de educație financiară. Pentru a susține activitatea didactică, într-un mediu concurețial, ASF și ISF, organizează în anul școlar 2020-2021 concursul ”Fii ProFin!” – ediția 2021 în cadrul programului educațional Start2Teach, în scopul promovării educației financiare în învățământul preuniversitar. Premiile în cadrul acestui concurs constă în 10 tablete oferite pentru cele mai bune 10 planuri de lecție cu tema “Relația consumatorului cu instituțiile financiare nebancare – Produse și servicii de asigurare”, în vederea susținerii unei ore de educație financiară prin programa disciplinei Educație Economico-financiară pentru clasa a VIII-a, aprobată prin Ordinul Ministrului Educației 3393/28 februarie 2017 – ora (lecția) aferentă competenței specifice 1.2. din programa menționată”, au transmis prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan – inspector școlar general și prof. dr. Diana-Anca Nițulescu – inspector școlar.

Detalii despre înscriere

Potrivit aceleiași surse, înscrierea lucrărilor în concurs se va face la adresa de e-mail edu@asfromania.ro. Concursul se va desfășura în perioada 8 februarie – 15 mai 2021 (perioada de înscriere). Cele mai bune 10 planuri de lecție vor fi premiate cu 10 tablete, câștigătorii urmând să fie desemnați la finalul lunii mai 2021, iar regulamentul concursului și mai multe informații puteți găsi pe site-ul www.asfromania.ro.

Înscrierea în concurs este posibilă pentru orice cadru didactic, indiferent de specializare (materia/ disciplina predată) sau de nivelul clasei la care predă, dar este necesar ca respectivul candidat să fie angajat al sistemului public, adică să predea într-o unitate de învățământ de stat.

Diana CĂRBUREAN

 

De asemenea, verificati

”Caruselul emoțiilor”. Pas cu pas spre o incluziune de succes

Distribuie Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 în parteneriat cu Universitatea „Dimitrimitrie Cantemir” din Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.