Home / Invatamant / Program nou de formare pentru dascălii din Mureș

Program nou de formare pentru dascălii din Mureș

Conducerea Casei Corpului Didactic Mureș a transmis recent, pe pagina web a instituției, www.ccdmures.ro, către toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Mureș, în atenția directorilor și a cadrelor didactice, mai multe informații cu privire la programul de formare “Integrarea resurselor Google în activitățile de predare – învățare – evaluare”.

“Casa Corpului Didactic Mureș organizează în perioada 10 mai 2021 – 10 iunie 2021, evaluare finală în 7 iulie 2021, programul de formare “Integrarea resurselor Google în activitățile de predare – învățare – evaluare” – 60 de ore, acreditat prin Ordinul Ministerului Educației Naționale cu numărul 4925/10 august 2020 cu 15 credite profesionale transferabile. Cursul se va ține online, pe platform E-learning CCD Mureș, taxa acestuia fiind de 220 de lei”, a transmis prof. Fodor Alexandru-Iosif, directorul Casei Corpului Didactic Mureș.

Înscrierile se pot face până în data de 21 aprilie 2021, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-260.880, 0744-181.095, persoană de contact prof. Koos Ibolya, responsabil de program, sau la adresa de e-mail ccdmures@yahoo.com.

Diana CĂRBUREAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mii de turiști atrași de bujorii de la Zau de Câmpie

Câteva mii de persoane au vizitat, în perioada Sărbătorilor Pascale, Rezervaţia botanică de la Zau …