Home / Administratie / Blocuri de locuințe sociale construite de Primăria Târgu Mureș

Blocuri de locuințe sociale construite de Primăria Târgu Mureș

Distribuie

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș, titulara proiectului ”Construire blocuri de locuințe sociale P + 3E” au anunțat, pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro, asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără evaluarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul respectiv, propus a fi amplasat în localitatea Târgu Mureș, strada 8 Martie nr. 53.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare, la adresa de e-mail: office@apmms.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

IPJ Mureș: Acțiuni ample pe drumurile naționale pentru combaterea excesului de viteză

Distribuie Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Mureș au desfășurat duminică, 14 aprilie, acțiuni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.