Centrul de zi Civitas Solovăstru, în haină nouă Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Centrul de zi Civitas Solovăstru, în haină nouă

Parteneriatul dintre „CIVITAS – Împreună pentru comunitate”, asociație înfiinţată pentru susţinerea copiilor şi persoanelor defavorizate din comuna Solovăstru și Primăria Solovăstru a bifat recent o nouă realizare. Este vorba de noua locație a Centrului de zi Civitas amenajată în clădirea fostului CAP din localitatea Solovăstru.

Potrivit reprezentanților Primăriei Solovăstru, dotarea acestui centru s-a realizat  pe fonduri europene prin intermediul Grupului de Acțiune Locală „Prietenia Mureș Harghita” la standardele necesare pentru a oferi activități educative și recreative copiilor din comună.

Ofertă atractivă

Centrul de zi Civitas, centru acreditat și licențiat vine în sprijinul educației copiilor din comuna Solovăstru oferind printre  altele ajutor în ce privește efectuarea temelor sub supravegherea profesorilor pentru elevii din clasele primare, activitate condusă de prof. înv. primar Mihaela Chirteș, consultații la matematică pentru elevii clasei a VIII-a cu profesorul Ioan Mărginean, și nu în ultimul rând, cursuri de limba engleză cu profesorul Anthony Ingram din Marea Britanie precum și activități artistice și recreative. Ce este important de reținut, nu sunt percepute costuri din partea elevilor sau părinților.

„Parteneriatul dintre Primăria Solovăstru și Asociația Civitas este benefic pentru locuitorii comunei noastre. Lucrurile nu se opresc aici, un alt proiect câștigat, cu contract de finanțare semnat este ,, Azi investim pentru Mâine” , finanțat din fonduri europene, va fi implementat  în scurt timp, în  cadrul aceluiași parteneriat dintre Primăria Solovăstru  și Asociația „CIVITAS – Împreună pentru comunitate”, afirmă reprezentanții Primăriei Solovăstru.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE