Târgu Mureș: A început curățarea spațiilor verzi! Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 294 Vizualizări

Târgu Mureș: A început curățarea spațiilor verzi!

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au remis un comunicat marți, 20 aprilie, pe pagina de Facebook a instituției, prin care anunță faptul că au început lucrările de curățare a parcurilor, zonelor verzi și locurilor publice din municipiu. Printre alte zone, în această săptămână vor avea loc acțiuni de curățare a spațiilor verzi din zona centrală, dar și cartierele din Tudor sau 7 Noiembrie.

„Lucrări de curățare a parcurilor, zonelor verzi și locurilor publice au loc în tot orașul. În decursul acestei săptămâni, se desfășoară activități în zona centrală, Aleea Carpați, în cartierele Unirii, Tudor și de-a lungul căii ferate în cartierul 7 Noiembrie. Curățăm zonele neglijate”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Nu prea sa făcut curățenie de-a lungul căii ferate 7Nov.numai chiar din mare spre Sângeorgiu.Au rămas multe gunoaie.Apoi unde este foarte grav de-a lungul digului spre Nordului.Plin de gunoaie aruncate pe DIG și în jurul acelei BARACI(peste calea ferată de fosta benzinărie )Acolo este groapa de gunoi și am aflat că aparține de Tg Mureș.Va rugam mult .

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE