Un angajat al ISU Mureș, paramedic și în timpul liber Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 416 Vizualizări

Un angajat al ISU Mureș, paramedic și în timpul liber

Luni, 19 aprilie, în jurul orei 9.10, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Târgu Mureș un biciclist s-a lovit de portiera deschisă a unui autoturism staționat.
Evenimentul a fost surprins de către mama unui angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș, care s-a grăbit să-l anunțe pe fiul ei, care o aștepta în imediata apropiere a incidentului.
”De cum a aflat de eveniment, camaradul nostru, a intervenit prompt pentru acordarea primului ajutor victimei, o persoană de sex masculin de aproximativ 60 de ani, care era căzută pe partea carosabilă. Szaby a efectuat o evaluare primară a victimei și a constatat că aceasta este conștientă, fără urme vizibile de leziuni, urmând a ruga trecătorii să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru a solicita un echipaj de ambulanță. Până la sosirea echipajului SMURD, colegul nostru a stabilizat victima, menținând permanent contactul verbal și vizual cu aceasta. După sosirea echipajului de prim ajutor, Szaby a continuat să sprijine colegii la fixarea gulerului cervical și transportul victimei până în ambulanță”, a transmis Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.
Conform sursei citate, plutonierul adjutant Lengyel Szabolcs este comandant de echipaj, își desfășoară activitatea de serviciu la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș ca și paramedic pe ambulanța SMURD și are o vechime de aproape 16 ani în cadrul ISU ”Horea” al județului Mureș.
”Mulțumim Szaby pentru implicarea, devotamentul și seriozitatea de care dai dovadă”, a mai transmis Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE