Home / Business / Un nou magazin Penny în Mureș

Un nou magazin Penny în Mureș

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru ”Elaborare PUZ Construire magazin Penny şi magazin cu produse din carne şi brânzeturi, accese auto şi pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe faţadă şi în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branşamente la utilităţi şi organizare de şantier” pe un amplasament din localitatea Sărmaşu, strada Teilor nr. 3-7, titular SC Ultra Activ SRL, în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit unui comunicat, Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe pagina web apmms.anpm.ro, iar observaţiile publicului se primesc la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro. 

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Campanie pentru părinți privind vaccinarea copiilor?

Este nevoie să fie pregătită din timp campania de informare a părinților privind vaccinarea copiilor …