Home / Business / Un nou proiect imobiliar la Târgu Mureș

Un nou proiect imobiliar la Târgu Mureș

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru ”Stabilire reglementări urbanistice pentru construire locuințe colective” pe un amplasament din municipiul Târgu Mureș, strada Podeni nr. 40-42, titular SC ANG Private Invest SRL în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit paginii web a APM Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe site-ul respective, apmms.anpm.ro, iar observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare pot fi transmise prin poştă la sediul APM Mureş din Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10 sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputatul Buicu acuză: Vot pentru mușamalizarea adevărului despre pandemie!

Deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu a criticat în termeni duri marți, 11 mai, votul negativ …