Un nou titlu pentru popicarii juniori Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 216 Vizualizări

Un nou titlu pentru popicarii juniori

Formaţia de popice juniori U23 CSM Târgu Mureş a reușit la sfârşitul săptămânii trecute să-şi apere titlul de campioană cucerit în 2019 (în anul 2020 nu s-a acordat titlul naţional, campionatul fiind întrerupt din cauza pandemiei în luna martie).

Echipa antrenorului Seres József a obținut această performanță la turneul final disputat în perioada 17-18 aprilie pe arena Conpet din Ploieşti, după un turneu extrem de echilibrat, la capătul căruia titlul a fost decis la o diferență de doar 4 „beţe”.

După cumulul rezultatelor din cele două zile ale competiției, în clasamentul final CSM Târgu Mureş a reușit un total de 6004 popice doborâte, devansând echipa Siderurgica Hunedoara, care reușise un rezultat „rotund” (6000 p.d.), iar pe locul trei s-a clasat Inter Petrila, cu 5859 p.d. Cel mai valoros rezultat din cadrul echipei campioane a fost obţinut de Benke Zoltán, cu 557 p.d. Ceilalți componenți ai echipei au obținut rezultatele: Szász Tibor Levente 550 p.d., Hegyi Rolánd 517 p.d., Kötö Kálmán Dávid 516 p.d., Szász Attila Alfred 509 p.d. De menționat și evoluția cadetului echipei, Fazakas Robert, care la cei doar 13 ani a reușit în a doua zi a concursului un rezultat de 479 p.d. Ceilalţi componenţi ai lotului mureșenilor au fost Szilágyi Ervin, Iszlai Attila şi Szöcs József.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE