VIDEO: Florian Grama, martor la prăbușirea MIG-ului 21 din zona localității Dedrad Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9746 Vizualizări

VIDEO: Florian Grama, martor la prăbușirea MIG-ului 21 din zona localității Dedrad

Liniștea Pădurii Dedradului a fost serios tulburată în cursul zilei de azi, 20 aprilie 2021 de un MIG-21 al Forțelor Aeriene Române care s-a prăbușit în jurul orei 14:30 în apropierea localității Dedrad, comuna Batoș,

Primii ziariști ajunși la fața locului au putut vedea MIG-ul căzut la pământ, fumegând, la o distanță semnificativă, date fiind restricțiile autorităților care au izolat zona producerii incidentului.

Printre martorii care au văzut incidental s-a numărat și Florian Grama din Reghin, aflat în zonă cu oile Suseniului, după cum le-a spus ziariștilor.

„Venea avionul de către pădure, mai să atingă copacii. După ce a trecut de pădure la câmp, am văzut trei parașute după care avionul a luat foc”, a povestit Florian Grama.

Potrivit reprezentanților Ministerul Apărării Naţionale (MApN), aeronava implicată în incidentul aviatic decolase în jurul orei 14.00 de pe baza aeriană din Câmpia Turzii, pentru a executa un zbor de instrucție împreună cu alte două aeronave de același tip. În timpul executării misiunii, pilotul a raportat că se află într-o situație de urgență și s-a catapultat, aeronava prăbușindu-se în zona localității Dedrad, județul Mureș, în afara ariilor locuite. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE