Finish glorios pentru voleibaliste Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 371 Vizualizări

Finish glorios pentru voleibaliste

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a încheiat sezonul în stil de mare echipă, câștigând toate cele trei partide susținute la Galați în ultimul turneu al ediției. Având nevoie de un singur set pentru a se salva de la retrogradare în jocul cu gazdele turneului, CSU Belor, mureșencele au reușit acest lucru deja în primul act, câștigat cu 25-21. Eliberate de presiune, elevele antrenorului Predrag Zucovic au cedat al doilea set cu 23-25, dar s-au descătușat și s-au impus în următoarele două, la 19 și 21, menținând astfel distanța față de FC Argeș Pitești nu doar la raportul seturilor, ci și la puncte.

De menționat, în acest ultim joc, în special după obținerea setului necesar pentru menținerea în primul eșalon, au evoluat toate cele 12 jucătoare deplasate, toate reușind să puncteze. Cele mai productive au fost Sara Pavlovic, cu 14 puncte, Andreea Mitrovic și Jelena Cvijovic câte 13, Paige Alsten 9, Gulay Gerceg și Iarina Axinte câte 5, iar celelalte componente au fost Brittany Witt- libero, Milica Jovanovic, Florina Murariu, Raisa Ioan, Laura Simoniia și Karina Murariu.

Parcurs demn de prima jumătate

Așadar, menținerea în primul eșalon a fost reușită cu un final impresionant, evoluție demnă de o echipă pentru prima jumătate a clasamentului. După ce nu mulți ar mai fi acordat vreo șansă echipei care reușea în ultima partidă a sezonului regulat abia a treia victorie a ediției, „medicinistele” au încheiat campionatul cu cinci victorii. După ce reușiseră câte o victorie în primele două turnee, ambele pe teren propriu, mureșencele nu au mai învins pe nimeni până la jocul din ultima etapă, cu universitarele clujene. Mai mult, patru din cele 19 înfrângeri ale sezonului regulat au fost fără joc, motivul fiind cazurile de COVID-19 din lot. Așadar 12 seturi cu 0-25 care puteau cântări într-o eventuală egalitate de puncte. Echipa a reușit să strângă rândurile, s-a concentrat asupra fiecărui joc și în cele două turnee cu 6 partide disputate pe durata a doar 12 zile a obținut 16 puncte, cu cinci victorii de 3 puncte și un singur eșec la limită, 2-3 pe terenul argeșencelor, adversara cu care și-a disputat locul în primul eșalon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE