Mai, o lună „fierbinte” pentru popicare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Mai, o lună „fierbinte” pentru popicare

În ultima etapă din sezonul regulat a Campionatului Național de popice senioare echipa Electromureș Romgaz a câștigat partida deja binecunoscută ca derby-ul campionatului, disputată pe arena proprie cu principala contracandidată din ultimii ani, Conpet Petrolul Ploiești. Rezultatul întâlnirii a fost unul valoros, 3328 p.d. – 3236 p.d., având în prim plan cel obținut de junioara U18 Szabo Julia Emese, care s-a evidențiat cu cele 609 popice doborâte, cel mai valoros rezultat al întâlnirii, evident și record personal.
Rezultatele celorlalte componente ale echipei, în ordinea valorică au fost următoarele: Maria Ciobanu 564 p.d., Tilda Duka 553 p.d., Seres Bernadett 547 p.d., Budoi Noemi 529 p.d. și Fekete Réka 526 p.d. Rezervele echipei au fost Roxana Bordianu și Monica Dan.
De la echipa oaspete cele mai valoroase rezultate au fost reușite de Alina Sanda, cu 592 p.d. și Florentina Naghi 566 p.d.
Pentru echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef urmează finala (Play-off), care va avea loc pe moderna arenă de popice a Complexului Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca în perioada 15-16 mai. De asemenea, la sfârșitul lunii mai, tot la Cluj-Napoca va avea loc și finala pe echipe a junioarelor, unde fetele de la Electromureș Romgaz se anunță principalele candidate la cucerirea unui nou titlu de campioane. Tot în luna mai urmează și Final Four-ul Ligii Campionilor, competiție la care Electromureș Romgaz Târgu Mureș a reușit o calificare spectaculoasă și a fost amânată din cauza pandemiei. Aceasta se va disputa în Germania, la Bamberg, în perioada 22-23 mai. Urmează așadar pentru popicarele mureșene o lună mai plină de evenimente majore.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE