Acțiuni caritabile întreprinse de Noua Dreaptă Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

Acțiuni caritabile întreprinse de Noua Dreaptă Mureș

Reprezentanții Partidului Noua Dreaptă Mureș au remis un comunicat de presă, în urmă cu câteva zile, prin care aduc la cunoștință faptul că membrii structurii politice au întreprins în luna aprilie acțiuni caritabile în județul Mureș.

Ca urmare a unei colecte bănești, reprezentanții Noii Drepte au achiziționat și donat produse Centrului Social Creștin ”Sfântul Irineu” din Sighișoara. O altă cauză care a primit atenție a fost cea a Victoriei Maria Tordai, o fetiță diagnosticată cu o formă rară de cancer, pentru care a fost donată parte din suma donată.

„Odată cu venirea primăverii, la mijlocul lunii aprilie, o nouă acțiune caritabilă a avut loc în județul Mureș. Câteva sute de conserve de pește tocat și pateu, pachete cu mălai și turtă dulce au fost donate Centrului Social Creștin ”Sfântul Irineu” din Sighișoara, care oferă hrana zilnică pentru 120 de persoane cu adevărat nevoiașe. Inițiativa a aparținut membrilor partidului Noua Dreaptă – filiala Mureș care au realizat, în primă fază, o colectă bănească în rândul membrilor, simpatizanților și prietenilor lor. Apoi, pe baza donațiilor, o delegație formată din Marius D. Moldovan – președintele Noua Dreaptă – Mureș, Ingrid Vajda și Marius C. Sabău a achiziționat și a predat produsele centrului social sighișorean. O altă sumă de bani din colectă a fost donată unui caz medical, pentru Victoria Maria Tordai – o fetiță în vârstă de nici 2 anișori, diagnosticată cu o formă rară de cancer suprarenal cu influențe și la nivel cranian, al cărui tratament este evaluat la un cost total de 100.000 de euro”, se arată în comunicat.

Mulțumiri donatorilor

Pe aceeași cale, reprezentanții Partidului Noua Dreaptă Mureș au ținut să mulțumească celor implicați în acțiune, dar și celor care au donat. Mai mult, aceștia au amintit că vor mai fi întreprinse astfel de acțiuni umanitare.

„Transmitem mulțumiri tuturor celor care au sprijinit această inițiativă! Aceste acțiuni, atipice unui partid obișnuit dar specifice naționalismului altruist al Noii Drepte, nu sunt singulare și vor continua în prioada următoare. Scopul este realizarea binelui în societatea românească și a da un exemplu de solidaritate demn de urmat de cât mai multe persoane individuale sau organizații. În ciuda „situației pandemice” declarate, nu trebuie să îi uităm niciodată pe cei nevoiași! Oricine dorește să se alăture sau să sprijine „Echipa pentru protecție socială și acțiune caritabilă” a Noii Drepte, din orice parte a României ar fi, poate contacta secțiunea Filiale pe site-ul oficial nouadreapta.org”, au transmis reprezentanții partidului.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE