Home / Business / Hotel nou, în pregătire în Sovata

Hotel nou, în pregătire în Sovata

Reprezentanții societății Quintus SRL Sovata, titulara proiectului ”Construire complex hotelier” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Sovata, strada Trandafirilor nr. 57-59.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro.

Conform www.listafirme.ro, SC Quintus SRL Sovata s-a înființat în luna mai 2004, are ca obiect de activitate ”hoteluri și alte facilități de cazare similare” și este deținută de Kali Zoltan, care îndeplinește și funcția de administrator. În ultimii trei ani, firma a raportat următorii indicatori de performanță: cifră de afaceri de 4,2 milioane de lei în 2018, 5,5 milioane de lei în 2019 și 3,5 milioane de lei în 2020, profit net de 1,6 milioane de lei în 2018, 2,3 milioane de lei în 2019 și 0,9 milioane de lei în 2020 și număr mediu de angajați de 32 în 2018, 31 în 2019 și 28 în 2020.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dora Optics, tratamente și soluții de top în domeniul oftalmologic

Dora Optics este o companie de servicii integrate de optică și oftalmologie. Înființată în anul …