Home / Administratie / Salvamontiștii din România, întâlnire la Sovata

Salvamontiștii din România, întâlnire la Sovata

Distribuie

Luni, 19 aprilie, a avut loc la Sovata Conferința Națională a salvatorilor montani din România. Printre participanți, s-au aflat și reprezentanții Salvamont Salvaspeo Mureș, precum și Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, dar și Kovács Mihály Levente, vicepreședinte al aceleiași instituții.

„În data de 19 aprilie la Sovata s-a desfăşurat Conferința Națională a salvatorilor montani din România. La eveniment au participat salvatori montani din toate structurile de salvare montană din țară. Conferința a fost vizitată şi de preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Județean Mureş. Mulțumiri speciale pentru surpriza plăcută ce a fost oferit de către Ansamblul Artistic ”Mureşul” la finalul conferinței”, au scris reprezentanții Salvamont Salvaspeo Mureș, pe pagina de Facebook a structurii.

Susținere din partea Consiliului Județean Mureș

Printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook marți, 20 aprilie, Péter Ferenc a ținut să specifice că Salvamont Salvaspeo Mure se bucură de sprijinul pe care Consiliul Județean Mureș îl oferă.

„Este o mare plăcere faptul că județul Mureș a găzduit, la Sovata, Conferința Națională Salvamont. Evaluarea anuală și planificarea sunt evenimente importante și am asigurat echipa Salvamont Salvaspeo Mures, și cu această ocazie, de sprijinul nostru. Le doresc salvamontiștilor sănătate și succes”, a transmis președintele Consiliului Județean Mureș.

Kovács Mihály Levente, a transmis pe aceeași rețea de socializare, luni, 19 aprilie, că structura de salvamontiști din județul Mureș este printre cele mai recunoscute structuri similare din țară.

„Astăzi am participat la Conferința Națională Salvamont organizată de Salvamont Romania – Dispeceratul National Salvamont și Salvamont Salvaspeo Mures, unde am avut posibilitatea de a ne întâlni cu reprezentanții celor 42 de structuri salvamont din România. Suntem foarte mândrii de rezultatele echipei de Salvamont Salvaspeo Mureș și ne străduim să rămână și în continuare printre cele mai recunoscute structuri de salvare montană din România”, a specificat vicepreședintele Consiliului Județean Mureș.

Alex PĂTRAȘCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Rabla local”, succes în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie Programul ”Rabla local” a fost finalizat cu succes la Sângeorgiu de Mureș, a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.