Home / Sanatate / Anunț important pentru contractarea serviciilor medicale

Anunț important pentru contractarea serviciilor medicale

Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Mureș (CAS) anunță un nou termen de contractare în vederea acoperirii necesarului de servicii medicale pe domeniul de asistenţă medicală primară.

”Furnizorii de servicii medicale interesați de încheierea contractelor pentru furnizarea de servicii medicale pe domeniul de asistență medicală primară pot transmite cererile însoţite de documentele necesare contractării, în format electronic cu semnatură electronică extinsă, în data de 29 aprilie 2021. Termenul de finalizare a procesului de contractare este 7 mai 2021. Calendarul de contractare, documentele necesare pentru contractare, precum și Lista unităților administrativ-teritoriale deficitare din punct de vedere al existenței medicilor de familie, pot fi consultate pe site-ul CAS Mureș, www.cnas.ro/casamures sau la sediul instituției”, a transmis ec. Manuel Augustin Butiulca, director general al CAS Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sala Oglinzilor, gazdă primitoare șahului la Open Târgu Mureș

Clubul Sportiv Juvenes Târgu Mureș a organizat în perioada 20-25 iulie 2021, ediția cu numărul …