Home / Sport / Junioarele CS Arena, calificate la turneul final

Junioarele CS Arena, calificate la turneul final

Distribuie

Absență resimțită, calificarea obținută

Turneul Grupei Valoare 3 la handbal feminin junioare 1 de la Târgu Mureș continuă. La echipa gazdă CS Arena, de remarcat absența la acest turneu a „internaționalei” de tineret Corina Lupei, cu probleme medicale, componentă și a echipei de prim eșalon CSM Râmnicu Vâlcea. Lipsa ei a fost compensată de colegele sale în primul joc, dar a fost resimțită în partida cu lidera grupei. După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate (12-12), mureșencele au cedat spre final și CSȘ 2 Baia Mare s-a impus cu 28-23. Echipa clujeană a învins în ziua a doua Marta Baia Mare cu 31-28 și a trecut pe locul secund. Pentru a recâștiga locul direct calificabil, mureșencele aveau nevoie să învingă în jocul de duminică ACS Tonic Oradea, dar și ca maramureșencele de la CSȘ 2 să învingă echipa de pe Someș.

În urma rezultatelor din celelalte două grupe se putea observa că a treia clasată din grupa mureșencelor va obține calificarea. Cu 14 puncte asigurate deja de clujence și foarte probabile ale mureșencelor, cele două nu mai puteau fi egalate de niciuna dintre ocupantele locurilor 3 din celelalte două grupe, în ambele cu jocuri directe între ocupantele locurilor 2-3 în ultima etapă.

Fetele de la CS Arena au primit un „sprijin” din partea băimărencelor în ultima zi. CSȘ 2 a învins și CSȘ Viitorul Cluj cu 37-32, astfel încât pentru a-și asigura locul secund mureșencele mai aveau nevoie doar de victorie cu orădencele, indiferent de diferență. Fără a forța, victoria a fost una la pas, 35-23 (21-13) și pentru antrenoarea Liana Costea gândurile se îndreaptă spre turneul final al unei competiții a cărei ultim trofeu a poposit la Târgu Mureș. Este vorba despre ediția din 2019 (în 2020 nu s-a disputat), când CSM cucerea titlul la junioare 1 și disputa finala la junioare 2, în mare echipa actualei CS Arena, revenită la „clubul mamă”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.