Home / Business / Proiect imobiliar în Sângeorgiu de Mureș

Proiect imobiliar în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureș anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru ”Introducere teren în intravilan și reglementare teren pentru construire locuințe cu regim mic de înălțime – strada Recoltei” pe un amplasament din localitatea Sângeorgiu de Mureș, fără număr, titular Horvath Arpad în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit unui comunicat, Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe site-ul APM Mureş, apmms.anpm.ro, iar observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare pot fi transmise prin poştă la sediul APM Mureş din Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10 sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Ziua Poliției sărbătorită la Ibănești

Distribuie Poliţiştii de la Secția 8 Poliție Rurală Petelea s-au aflat sâmbătă, 25 martie, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.