Ce să căutați când cumpărați adidași? Monden
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 223 Vizualizări

Ce să căutați când cumpărați adidași?

O greșeală frecventă pe care multe femei o fac este să se lase influențate în alegerea celor mai potriviți adidași. Pentru a putea purta cu plăcere modelul de sneakers ales este important ca acesta să îți placă, să se potrivească stilului tău și să poate fi purtat la cât mai multe ținute.

Alege măsura și modelul care ți se potrivesc

Înainte de achiziționa o pereche de adidași, asigură-te că ai găsit măsura potrivită. Dacă este nevoie poți să îți măsori încă o dată talpa piciorului și în funcție de această măsurătoare să cumperi noul model. Designul este un alt aspect la care trebuie să te uiți cu atenție. Nu cumpăra niciodată încălțările doar că sunt la modă sau pentru că le-ai văzut la o prietenă și ți s-a părut că ei îi vin perfect. Cumpără modelele de sneakers damă care se potrivesc înainte de toate stilului tău personal.

Ești fidelă unui singur brand de sneakers?

Atunci când alegi sneakers damă cumperi în funcție de brand sau de model? Sunt femei care rămân fidele unui singur brand odată ce au găsit adidașii în care se simt cel mai bine, altele preferă să alterneze brandurile în funcție de modelele disponibile.  Nu există o regulă nescrisă pe care ar trebui să o urmezi, doar că uneori devine mai confortabil să cumperi adidași de la același brand, pentru ca riscul ca aceștia să nu îți vină bine este mult mai mic.Această variantă este preferată de multe femei în special în cazul achizițiilor online.

Care sunt ocaziile în care porți sneakers cel mai des?

Dacă munca ta presupune un program strict într-o corporație sau o altă companie care impune o anumită rigoare a ținutei, cu siguranță nu vei avea nevoie de adidași pe care să îi porți la ținutele de birou. Însă, pentru zilele libere, vacanțe, timp petrecut în aer liber, ieșirile cu prietenii în oraș, cele mai multe femei aleg să poarte o pereche de sneakers confortabili. În funcție de cât de frecvente sunt aceste ocazii, de planurile pe care le ai pentru următorul sezon și de stilul tău de viață, alege și pereche de adidași pe care doreșți să le regăsești cel mai des în dulap.

Trendy sau confortabili?

Atunci când îți dorești o nouă pereche de adidași de multe ori ești pusă în situația să alegi între un model la modă și unul care să îți asigure confortul. Căutând cu atenție în oferta magazinelor de specialitate vei descoperi modele care să îndeplinească ambele calități extrem de importante. Confortul este un detaliu de care toată lumea ține cont atunci când alege o pereche de adidași, pentru că rolul acestor modele de încălțări este tocmai acesta. Să alegi în același timp un model în tendințe este poate și motivul pentru care te-ai decis să îți iei adidași noi. Așadar, analizează cât mai bine un model care ți-a atras atenția și înainte de a-l achiziționa asigură-te că răspunde cât mai bine nevoilor tale și în același timp este potrivit stilului personal…pentru că variante există.  

Selectarea sneakersilor potriviți poate fi o adevărată provocare, totuși poate fi şi una plăcută! Dacă îţi răspunzi la întrebările de mai sus reușești să faci alegerile perfecte, însă trebuie să ții cont că acestea nu sunt singurele elemente pe care trebuie să le urmăreşti. Dacă vrei versatilitate, alege sneakersi cu design minimalist. Pantofii sport negrii sunt piesele care pun în valoare ţinutele urbane, iar cei albi sunt ideali pentru crearea contrastelor. Pantofi în culori vibrante ajută la crearea ţinutelor dinamice iar cei cu inserţii metalizate conferă un aer cosmopolit outfiturilor!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE