SMILE, cea mai performantă operație refractivă LASER, ocazie unică în rețeaua Dr. Holhoș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1249 Vizualizări

SMILE, cea mai performantă operație refractivă LASER, ocazie unică în rețeaua Dr. Holhoș

  • Preț special în luna mai la operația SMILE, doar în rețeaua Dr. Holhoș: 50% reducere pentru primele operații SMILE
  • Gamă completă de operații oftalmologice refractive laser, în clinicile Dr. Holhoș

Tehnologia RelEx SMILE de la Zeiss este o tehnologie revoluționară, a treia generație de laser refractiv dezvoltată în oftalmologie, după PRK și LASIK. Inovația o reprezintă faptul că operația SMILE se efectuează fără flap și fără îndepărtarea epiteliului cornean. Celelalte tehnici refractive (PRK, LASIK sau LASEK) diferă prin realizarea acestor proceduri.

Tehnologia SMILE aduce beneficii în confortul pacienților, fiind o procedură refractivă minim invazivă. Este o intervenție lipsită de durere, care oferă rezultate imediate și recuperare rapidă postoperator. Rezultatele se pot vedea imediat după operație, pacienții având posibilitatea să vadă bine fără ochelari la nici 30 minute după ce s-a încheiat intervenția. Pacientul nu resimte decât un foarte ușor disconfort chiar și pe perioada recuperării, iar activitățile zilnice pot fi reluate după 72 ore. Procedura este recomandată pacienților diagnosticați cu miopie și astigmatism, cu vârsta de până în 40 ani. Se pot opera inclusiv miopii mari, de -10.

Tratamentul revoluționar SMILE se realizează cu ajutorul laserului cu femtosecunde, care permite efectuarea corecției într-un singur pas, într-o singură procedură. Operația se realizează pe noua platformă Zeiss VisuMax Mel 90, ultima generație în chirurgie refractivă, care include laserul cu femtosecunde și laserul Excimer Mel 90.

Pe aceeași platformă se realizează și operațiile Presbyond, cele mai complexe operații refractive laser la ora actuală, dedicate pacienților cu presbiopie. Operația Presbyond necesită o combinație de 2 lasere – laser cu femtosecunde și laser Excimer customizat. Operația laser Presbyond este singura intervenție laser din lume dedicată complet pacienților cu presbiopie, cu vârsta peste 40 ani. Este cel mai rapid și eficient tratament laser pentru pacienții cu acest diagnostic. Rețeaua Dr. Holhoș este singura din Transilvania și a doua din țară care oferă această operație pacienților.

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhoș oferă toate tipurile de operații laser pentru reducerea dioptriilor – laser Excimer PRK, FemtoLASIK, RelEx SMILE și Presbyond.

”Ne-am propus încă de anul trecut, să oferim pacienților din Transilvania operațiile SMILE și Presbyond. Anul acesta avem această posibilitate. Tocmai dăm startul operațiilor RelEx SMILE la clinica din Sibiu, motiv pentru care am și decis să avem această promoție ”Opening Session” pentru aceste operații. Pacienții care se vor programa în luna mai vor beneficia de o reducere extraordinară de 50% pentru operația SMILE. Este o ocazie unică! Așteptăm un număr cât mai mare de pacienți, operația este absolut ireproșabilă și cu rezultate senzaționale”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Prezentă în 4 județe din Transilvania cu 4 clinici de chirurgie, rețeaua Dr. Holhoș oferă soluții chirurgicale minim invazive și celor care suferă de cataractă, afecțiuni ale retinei, glaucom și alte afecțiuni oculare.

Rețeaua Dr. Holhoș numără în prezent 4 clinici de specialitate în Alba Iulia, Turda, Mediaș și Sibiu și 12 cabinete de optică medicală, fiind prezentă în județele Alba, Cluj, Sibiu și Mureș.

Puteți afla mai multe informații la www.drholhos.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE