Home / Administratie / ULTIMA ORĂ! Decizie despre serviciul de salubrizare din Târgu Mureș!

ULTIMA ORĂ! Decizie despre serviciul de salubrizare din Târgu Mureș!

Serviciul de salubrizare din municipiul Târgu Mureș va fi delegat prin negociere conform unei decizii luată marți, 27 aprilie, de Consiliul Local.

Astfel, serviciul de salubrizare din municipiul Târgu Mureș va fi delegat prin negociere, pentru o perioadă de 180 de zile, în vederea asigurării continuității serviciului. 

”Primăria a solicitat, până în prezent, oferte de servicii de la mai multe firme de specialitate în vederea delegării serviciului public de salubrizare pentru activităţi de colectare şi transport deşeuri în municipiul Târgu Mureş, prin contract de prestări de servicii. În ședința extraordinară de azi, consilierii locali din Târgu Mureș au votat pentru procedura de negociere, caietul de sarcini și pentru perioada de atribuire a acestui serviciu de salubrizare de 180 de zile, cu posibilitatea prelungirii acestuia. Acest contract se va încheia în momentul finalizării licitației pentru achiziţionarea serviciilor organizate de către ADI Ecolect Mureş”, au transmis reprezentanții Serviciului Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”prioritatea 0” a autorităților locale din ”Orașul trandafirilor” este ”să avem un oraș curat, cu operatori responsabili, iar banii publici să fie cheltuiți pentru servicii competitive și de calitate.”

(Redacția / Foto: Cristian Daniel Mariș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parteneriat aprobat. Colinele Transilvaniei, destinație pentru ecoturism

Consilierii județeni au aprobat joi, 29 iulie, într-o ședință ordinară de lucru, Scrisoarea de susținere …