Hoți de buzunare prinși ”la treabă” Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 482 Vizualizări

Hoți de buzunare prinși ”la treabă”

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, în baza activităților investigativ-operative desfășurate, au efectuat luni, 26 aprilie, o acțiune de prindere în flagrant a doi bărbați bănuiți de furturi din buzunare.

”În fapt, la aceeași dată, cei în cauză, de 36 și 43 de ani, din Sângeorgiu de Mureș, respectiv Târgu Mureș, în timp ce se aflau într-o stație de transport în comun, din municipiu, au fost surprinși în flagrant delict de către polițiști, în timp ce ar fi sustras, prin distragerea atenției, o sumă de bani, din buzunarul unui bărbat. Totodată, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada august 2020-aprilie 2021, cei doi ar fi săvârșit mai multe astfel de furturi din buzunare. La data de 27 aprilie a.c., polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au pus în executare șapte mandate de percheziţie domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite, precum și la alte locații de interes operativ”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, la locațiile percheziționate au fost identificate mai multe mijloace de probă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE