Home / Slider / Mureș: Percheziții într-un dosar de braconaj!

Mureș: Percheziții într-un dosar de braconaj!

Distribuie

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureș, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, au pus în executare luni, 26 aprilie, patru mandate de percheziție domiciliară în județele Mureș și Harghita, la locuințele a doi tineri bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de braconaj.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetările efectuate a reieșit faptul că la data de 25 aprilie cei în cauză, din comuna Ghindari, ar fi capturat din fondul cinegetic de pe raza aceleași localități, în mod ilegal, un exemplar din specia mistreț, pe care, ulterior, l-ar fi ucis, în scopul însușirii și comercializării.

”În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 20 de kilograme de carne de vânat, capul și pielea unui mistreț, precum și mai multe obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, la data de 27 aprilie a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii de braconaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, la acţiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, specialiști criminaliști, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.