Home / Administratie / Comunicat DGA: Un polițist mureșean a refuzat o mită de 500 de euro!

Comunicat DGA: Un polițist mureșean a refuzat o mită de 500 de euro!

Distribuie

Doi polițiști din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliție Mureș și Caraș- Severin au arătat că sunt integri și au denunțat la Direcția Generală Anticorupție intenția unor persoane de a le oferi mită, a anunțat joi, 29 aprilie, Biroul Informare și Relații Publice al Direcției Generale Anticorupție (DGA).

Potrivit sursei citate, în ambele situații polițiștii anticorupție ai DGA, sub coordonarea procurorilor din cadrul unităților de Parchet din cele două județe, au organizat acțiuni de prindere în flagrant, în urma cărora ambii cetățeni au fost reținuți preventiv pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

”Astfel, miercuri, 28 aprilie 2021, ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș au prins în flagrant un bărbat care a oferit drept mită unui agent de poliție din cadrul IPJ Mureș – Secția Rurală nr. 1 Gornești – Postul de Poliție Sângeorgiu de Mureș, suma de 500 de euro pentru a nu lua măsurile legale într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Agentul de poliție a formulat denunț la data de 21 aprilie 2021 în care sesiza faptul că persoana in cauză i-a promis o sumă de bani în scopul menționat. Ca urmare a audierilor efectuate de către procuror, față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, iar astăzi, Tribunalul Mureș a aprobat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.