Home / Reghin / Reghin: Incediu în incinta unei fabrici de mobilă!

Reghin: Incediu în incinta unei fabrici de mobilă!

Distribuie

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină vineri, 30 aprilie, în jurul orei 21.50, la un incendiu izbucnit într-o hală care aparține unei fabrici de mobilă de pe strada Apalina din municipiul Reghin.

”Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin și din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

”Incendiul se manifesta violent pe o suprafata de mai mare de 1000 mp la mai multe hale de depozitare cu posibilitate de propagare la halele invecinate. Interventia este in derulare”, a completat Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 2:

”In cadrul interventiei au fost alertati pentru a interveni in sprijin pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Interventie Miercurea Nirajului, pompieri voluntari Rusii Munti, Gurghiu, Ibanesti, Hodac, pompieri voluntari din cadrul serviciului privat Kastamonu si au fost alertate pentru a interveni in sprijin ISU Bistrita-Nasaud si ISU Harghita”, a transmis Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 3:

”Incendiul este lichidat. Au fost afectate 5 corpuri de cladire, din care 3 in proportie de 100%, pe o suprafata aproximativa de 1500 de metri patrati. Din fericire nu au fost victime sau persoane ranite pe timpul desfasurarii actiunilor de interventie. Nu sunt alte probleme. Fortele s-au intors la baza. Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire”, a anunțat Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Au sosit primele berze în județul Mureș

Distribuie Primele semne ale creșterii temperaturilor nu sunt doar scăderea cazurilor de viroze înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.