„Zâmbet pentru zâmbet”, în parohia Gănești Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 87 Vizualizări

„Zâmbet pentru zâmbet”, în parohia Gănești

Parohia Gănești din cadrul protopopiatului Târnăveni a organizat, în perioada 26-28 aprilie, o serie de întâlniri de lucru cu copiii și tinerii care formează Clubul tinerilor din parohie, prilej cu care aceștia au derulat activități specifice pentru întâmpinarea slăvitului Praznic al Învierii Domnului.

Activitățile reunite sub genericul „Zâmbet pentru zâmbet” au avut în vedere un atelier hand-made în care copiii și tinerii și-au expus talentul artistic, creativitatea și priceperea, pictând figurine din ipsos cu tematică pascală, informează www. reintregirea.ro.

Creațiile micilor artiști nu au fost realizate întâmplător, având rolul de a aduce un zâmbet pe chipul persoanelor în vârstă din viața fiecăruia. Aceștia au luat acasă propriile creații, urmând a le dărui mai departe cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului. Sub îndrumarea părintelui Nicolae Ötvöș, la întâlnire au participat și părinți și cadre didactice care i-au ghidat pe copii în creațiile lor. De asemenea, înv. Anișoara Nemeș, Adina Keszeg, Alexandra Feier și Mădălina Orban, precum și preoteasa Ancuța Ötvöș au creat atmosfera necesară pentru desfășurarea activităților de Paști.

„Prin intermediul acestui atelier hand-made se dorește începerea unui program catehetic constant cu tinerii din parohie, aceștia fiind implicați tot mai mult în viața bisericii. Întâlnirile din cadrul Clubului tinerilor parohiei Gănești au ca scop aducerea copiilor și tinerilor mai aproape de Dumnezeu și de biserică și orientarea lor spre o viață duhovnicească plăcută înaintea lui Dumnezeu”, a precizat părintele paroh Nicolae Ötvöș din cadrul parohiei ortodoxe Gănești.

Sursă foto: www.reintregirea.ro

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE