Home / Business / Locuri de muncă pentru sute de mureșeni, cu sprijinul AJOFM

Locuri de muncă pentru sute de mureșeni, cu sprijinul AJOFM

În primele trei luni ale anului 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș au fost încadrate în muncă 824 de persoane, dintre care 390 de femei, a anunțat conducerea instituției, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, ”din totalul persoanelor ocupate până la data de referință, 388 au peste 45 de ani, 113 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 111  au între 25 și 35 de ani, iar 212 sunt tineri sub 25 de ani – 212 tineri NEET”, iar ”în funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă, 407 provin din mediul urban, iar 417 persoane sunt din mediul rural.”

”Din punct de vedere al nivelului de pregătire al persoanelor pentru care s-a identificat un loc de muncă, cele mai multe persoane au studii liceale (298), urmate de cele cu studii profesionale (198), studii gimnaziale (163). Numărul celor cu studii primare este de 44, al celor cu școli postliceale este de 34, iar cei cu studii universitare  sunt în număr de 87”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Restricții de circulație în centrul Târgu Mureșului

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au anunțat sâmbătă, 8 mai, pe pagina de Facebook a …