Home / Sanatate / Cum decurge concursul pentru șefia CAS Mureș

Cum decurge concursul pentru șefia CAS Mureș

Un singur candidat s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureș, potrivit unui proces-verbal publicat pe pagina web a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, www.cnas.ro, document care conține rezultatele selecției dosarelor pentru candidații înscriși la concursul respectiv.

Deși din considerente care țin de protecția datelor cu caracter personal numele candidatului înscris nu este făcut public, acesta primind doar un cod de participare la concurs, MS 2777, numele candidatului poate fi lesne dedus dintr-un material de presă realizat de jurnaliștii de la Hotnews, pe baza unor informații solicitate și obținute de la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Conform aceleiași surse, la nivel național există 24 de județe unde actualii directori interimari participă la concurs, printre județele nominalizate aflându-se și Mureș, unde la conducerea CAS Mureș se află economistul Manuel Butiulca. Totodată, jurnaliștii de la Hotnews au mai devoalat faptul că în 15 județe, printre care și Mureș, directorii care se află în prezent în funcție sunt candidați unici.

Proba scrisă a concursului a avut loc joi, 6 mai, în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din capitală, urmând ca în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise să fie organizată proba interviului care, potrivit Regulamentului de organizare a concursului, va consta în ”testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoștințelor teoretice, practice și a abilităților/competențelor manageriale.”

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parteneriat aprobat. Colinele Transilvaniei, destinație pentru ecoturism

Consilierii județeni au aprobat joi, 29 iulie, într-o ședință ordinară de lucru, Scrisoarea de susținere …